dissabte, 20 de desembre del 2008

FESTIVAL DE NADAL












El divendres 19 de desembre vam celebrar el festival de nadal. Va vindre el PARE NOEL i li vam cantar diverses nadales en castellà, valencià i en anglés. També vam representar un teatret sobre el Nadal i vam recitar poemes del Nadal. Al Pare Noel li va agradar molt el festival i li vam donar les cartes amb tots els regals que haviem demanat i ell ens va dir que a l'escola teniem una sorpresa esperent-nos. I així era, totes les nostres botes estaven plenes de llepolies!!!!! Per finalitzar les mares de l'escola ens havien preparat xocolate i mona per berenar, que estaven per llepar-se els dits!!!
L'ESCOLA DE BENIATJAR VOS DESITJA A TOTS I TOTES:
BON NADAL I FELIÇ ANY NOU

divendres, 19 de desembre del 2008

LA CASTANYERA

El divendres 14 de novembre vam celebrar el dia de la Castanyera a la nostra escola. Pel matí a l'escola vam fer FOGASSES amb l'ajuda de les nostres mestres. Ens van eixir super bones.
Per la vesprada ens va visitar LA CASTANYERA on tots els alumnes li donaren la benvinguda amb xicotet festival de la tardor on vam representar un conte, vam cantar cançons, recitarem poemes... I per acabar celebrarem un berenar amb fruits típics d'aquesta estació on mares i pares van col.laborar.











EXCURSIÓ CARCAIXENT










El passat 20 de novembre vam anar tot el CRA d'excursió a Carcaixent. L'excursió s'anomenava "La ruta de la seda a la taronja". Alli vam conèixer tota la història dels cucs de seda i també vam saber perquè Carcaixent es conegut com el "bressol de la taronja"; sabeu per què? Doncs, perquè a Carcaixent es va plantar el primer taronger dolç. Ens ho vam passar molt bé encara que ens va ploure un poquet.

dimecres, 3 de desembre del 2008

VOS PRESENTEM LA NOSTRA ESCOLA



Hola a tots i totes!!! Com ja sabeu hem començat a treballar amb els blocs dels CRAs de la Vall d'Albaida. Aquest bloc és de l'aulari de BENIATJAR que pertany al CRA CASTELL DE CARBONERA, que està format per Bèlgida, Otos i el nostre poble, Beniatjar. Al nostre aulari som tans sols 17 alumnes però s'ho passem de lo més be. Poc a poc anireu sabent més de nosaltres. ADEU!!!!!!!